Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

25 років відділенню комплексної реабілітації дітей з інвалідністю КЗ «Терцентр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської МТГ»

31.10.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

1 листопада - 25 років від дня створення відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

Вже 25 років існує в нашому місті відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади».

Не перелічити скільки важливих справ, загострених життям проблем, актуальних питань вирішено працівниками відділення за цей час!

І який би настрій не був у дітей - тут на них завжди чекають, їх підтримують, вчать та люблять.

Отже перебування у відділенні - це можливість росту, прогресу та розвитку для кожної дитини.

В цьому заслуга керівництва, колективу  професіоналів високого рівня, який знаходиться в постійному пошуку поліпшення реабілітаційних послуг.

Шановні працівники відділення!

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, достатку та злагоди в родинах.

Нехай любов і тепло, які  ви даруєте дітям, ніколи не покидають ваших щирих сердець!

З повагою
Секретар міської ради                     
Олександр АКУЛЕНКО