Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

13.10.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

12.10.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Акуленка О.А.

У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради, керівники департаментів, управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування. До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 20  основних  та 2 додаткових питання.

Членами виконавчого комітету  розглянуто та одноголосно прийнято 22 рішення, серед яких: «Про внесення змін до бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022 рік», «Про хід виконання рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 08.06.2022 № 152 «Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років», «Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків в місті Южноукраїнську у зимовий період» та інші.  8 рішень  стосуються  захисту прав та законних інтересів дітей.

Так, прийнято рішення «Про встановлення тарифу для всіх груп споживачів на послуги з централізованого водопостачання, які надає комунальне підприємство «Грааль» Южноукраїнської міської ради на території Южноукраїнської міської територіальної громади, на 2022 рік», яким встановлено для всіх груп споживачів тариф на послуги з централізованого водопостачання, які надає КП «Грааль» на території Южноукраїнської міської територіальної громади, на 2022 рік в розмірі - 28,09 грн. за 1 куб. м з ПДВ. Для населення тарифи вступлять в дію після завершення воєнного стану.