Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення 3аяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

22.09.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації на місцевому рівні - «Генеральний план та план зонування території села Панкратове Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області» оприлюднена 22.09.2022 на офіційному веб-сайті міста Южноукраїнська http://yu.mk.ua/.

Замовник – виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради. Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування, – Южноукраїнська міська рада.

Відповідно до ч. 5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки встановлюється замовником і не може становити менш як 15 днів з дня її оприлюднення.

Пропозиції та зауваження від громадськості приймаються  з 22 вересня 2022 року по 07 жовтня 2022 року (включно).

Громадськість у межах визначеного строку має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки щодо документа державного планування. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Пропозиції та зауваження подаються до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, на адресу: 55002, Миколаївська область, Вознесенський район, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48 або на електронну адресу: ecozem2016@ukr.net. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 07 жовтня 2022 року.

Відповідальний: Комарніцька Ольга Олександрівна - начальник відділу екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради,тел. (05136) 5-51-71, 5-51-90; e-mail:ecozem2016@ukr.net.

Заява на визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до дщокумента державного планування «Генеральний план та план зонування території села Панкратове Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області»

План зонування території с.Панкратове

Генеральний план (основне креслення)

План існуючого використання території зі схемою планувальних обмежень

Схема вулично-дорожньої мережі

Схема зонування території

Схема інженерного обладнання території

Схема інженерної підготовки

Схема розташування населеного пункту в системі розселення