Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня підприємця

02.09.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України від 05 жовтня 1998 року №1110/98, у нашій державі відзначається День підприємця.

День підприємця – це свято активних, енергійних, ініціативних і талановитих людей, яким вдалося організувати і успішно розвинути свою справу, вкладаючи в неї серце і душу, знання і досвід. Підприємництво забезпечує насиченість ринку товарами та послугами, сприяє здоровій конкуренції, створює робочі місця та підвищує якість життя населення.

02 вересня 2022 року у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, з нагоди Дня підприємця, секретарем міської ради Олександром АКУЛЕНКОМ відзначено Подяками міського голови та квітами суб’єктів підприємницької діяльності, які у ці важкі часи продовжують здійснювати основну діяльність та надають посильну благодійну допомогу для забезпечення необхідним членів добровільного формування територіальної оборони, військових Збройних сил України, також допомагають внутрішньо переміщеним особам, тобто активно приймають участь у протистоянні військовій агресією російської федерації проти України в тилу, а саме: 

Фізичну особу – підприємця Брагар Олену Євгенівну;

Фізичну особу – підприємця Дубрівного Сергія Леонідовича;

Фізичну особу – підприємця Красносельського Сергія Григоровича;

Фізичну особу – підприємця Черкаса Андрія Богдановича;

Директора ПП «Южноукраїнський комбінат харчування» Єрьоменко Валентину Анатоліївну;

Директора ТОВ «ПІВДЕНОУКРАЇНСЬКЖИТЛОБУД» Атаманова Валерія Михайловича.