Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відпочинок дітей в місті-побратимі Белхатув республіки Польща

30.08.2022
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

За ініціативи адміністрації Южноукраїнської міської територіальної громади, на запрошення міста-побратима Белхатув республіки Польща було організовано відпочинок дітей нашого міста. Часу на підготовку до поїздки було обмаль, тож батьки за власний кошт придбали квитки й для дітей почалася мандрівка…

Час проведений в оточенні чуйних, добрих людей, прекрасної природи залишив в дитячих серцях якнайкращі спогади. Діти з теплом і вдячністю згадуватимуть проведені на курорті дні, із захватом розповідатимуть про відпочинок на горі Кам’янська, відвідування Candy Park, музею морозива, краєзнавчих музеїв міста, тощо. Весь організований відпочинок був настільки комфортним й продуманим до дрібниць, що діти не мали жодної хвилинки для суму й хвилювання, які нажаль, вони переживають в Україні.

Душевність, затишок та дивовижно приємні люди зробили ці 14 днів просто чарівними. Наші діти й польські господарі висловили впевненість, що дружні стосунки наших країн будуть зміцнюватися, й неодмінно після Перемоги України активно розвиватися.