Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання щотижневої наради з питань житлово - комунального господарства територіальної громади

03.08.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

02 серпня відбулось засідання щотижневої наради з питань житлово - комунального господарства територіальної громади під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Олександра Акуленка. В нараді взяли участь керівники комунальних підприємств, старости Костянтинівського та Іванівського старостинських округів, начальники управлінь міської ради, спеціалісти інспекції з благоустрою.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб в Южноукраїнській міській територіальній громаді. Під час наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові. 

Керівник КП ТВКГ Дмитро Судаков доповів про початок підготовки до гідравлічних випробувань та про планове відключення гарячого водопостачання в місті. Також повідомив про запуск Телеграм-боту для зручності здійснення платежів населенням, про що додатково буде повідомлено мешканців на офіційному сайті міської ради.

Керівник КП ЖЕО Олександр Миронюк доповів про проведену роботу щодо облаштування механічного збору сміття в дворах житлових будинків по пр. Незалежності, 1, 14 та бул. Шевченка, 5. Також розпочато роботу по відновленню малих архітектурних форм на дитячому майданчику житлового будинку по бул. Курчатова, 3, а саме: фарбування, ремонт, обрізка дерев та в цілому приведення у відповідність МАФ.

Керівниками підприємств також були окреслені проблемні питання та напрацьовані шляхи їх вирішення.