Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання наради з питань житлово - комунального господарства територіальної громади

27.07.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

26 липня відбулось засідання щотижневої наради з питань житлово - комунального господарства територіальної громади під головуванням першого заступника міського голови Олексія Майбороди. В нараді взяли участь керівники комунальних підприємств, старости Костянтинівського та Іванівського старостинських округів, начальники управлінь міської ради, інспекція з благоустрою.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб в Южноукраїнській міській територіальній громаді. Під час наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Учасниками наради обговорювалися питання щодо укладання договорів з мешканцями селищ, сіл, садово-товариськими об’єднаннями на вивезення сміття, облаштування місць та встановлення контейнерів для збору сміття, щодо необхідності проведення роз’яснювальної роботи з мешканцями старостинських округів по укладанню договорів на вивіз сміття, щодо виявлення стихійних сміттєзвалищ, благоустрою об’єктів торгівлі на території громади, підготовки до опалювального періоду, щодо безпритульних тварин в громаді. Рекомендовано інспекції з благоустрою особливу увагу приділити благоустрою території біля Центрального автовокзалу. Також поновлено рейди по стихійній торгівлі.

Керівниками підприємств також були окреслені проблемні питання та напрацьовані шляхи їх вирішення.