Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки

21.06.2022
Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.

Національною  платформою продовольчої безпеки вже користуються більше 4,8 тисяч учасників. Найбільша кількість потужностей серед учасників платформи наразі зареєстрована в Одеській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

Серед потреб оприлюднених на минулому тижні, найбільш затребуваними категоріями товарів та послуг є борошно, послуги перевезення, гречана крупа, зерно для хліба, сіль, бензин та комп’ютерні столи.

Серед пропозицій переважали м'ясо, ковбасні вироби, послуги перевезення, яблучне повидло, сушена капуста, сушена малина, пшениця, комбікорм для заморожені напівфабрикати.

Нагадаємо, цінність платформи полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та можливості прямого контакту між покупцем та постачальником. Крім того, ще однією перевагою платформи є можливість замовлення логістичних послуг. Реєстрація та робота Платформі https://dpss.creatio.com/ всіх учасників безкоштовна. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи. Постійну підтримку можна отримати за телефоном (098)132-67-05.