Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців громади!

08.06.2022
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Якщо ви потрапили у скрутне становище – не соромтесь попросити допомогу. Якщо знаєте людей, які потребують такої допомоги – розкажіть їм, де можна попросити про неї.

Пункт прийому речей, що були у вжитку, працює для безкоштовного забезпечення одягом, взуттям та іншими речами (далі – «Пункт») громадян, які потребують допомоги.

Ми пропонуємо одяг, іграшки, речі першої необхідності, дитячі речі. Вся допомога надається жителям нашої громади та внутрішньо переміщеним особам безкоштовно, єдине, що ми просимо — предʼявити наступні документи: паспорт, довідку внутрішньо переміщеної особи, ідентифікаційний номер для заповнення заяви встановленого зразка (один раз на рік).  Ви можете скористатися послугами нашого пункту стільки разів, скільки Вам буде потрібно.

Пункт працює з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 14:00. У цей час можна як принести речі, так і отримати допомогу.

На Вас чекають за адресою: м.Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 23, приміщення № 64, 65 (будинок побуту «Чайка», другий поверх).

У випадку якщо Вам не зручно принести речі до Пункту, їх можна залишити у будь-який час та день тижня в контейнерах для збору вживаного одягу, взуття та іграшок, які знаходяться на території колишнього дитячого садочка №5, за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар  Цвіточний, 4, навпроти сервіс-центру «Вігор».

Також Ви можете віднести речі, якими не користуєтеся, до інших пунктів збору, якщо вони розташовані ближче до Вашого будинку:

Виникають питання звертайтеся за телефоном 5-55-37 та  0689451900.