Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Дії персоналу КНП ЮМБЛ на робочому місці під час сигналу повітряної тривоги в м.Южноукраїнську

17.05.2022
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

Згідно з наказом № 87 від 04.04.2022 року «Про дії персоналу КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» на робочому місці під час сигналу повітряної тривоги в м. Южноукраїнську».

Керуючись указом Президента України від 24.02.2022 р. №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», під час сигналу повітряної тривоги в м. Южноукраїнську в період режиму воєнного стану персонал лікарні діє згідно пам’ятки персоналу КНП «ЮМБЛ» у випадку включення сигналу повітряної тривоги.

ПАМ’ЯТКА

ДІЙ ПЕРСОНАЛУ КНП “ЮМБЛ” У ВИПАДКУ ВКЛЮЧЕННЯ

СИГНАЛУ “ПОВІТРЯНА ТРИВОГА”

1.  Сигнали звукової сирени Южноукраїнської територіальної громади та ті,що встановлені в мобільному додатку “повітряна тривога” розповсюджуються на дії працівників  КНПЮМБЛ ”, які перебувають в будівлі КНПЮМБЛ ” на своїх робочих місцях в робочий час.

2.   Персоналу КНПЮМБЛ ” за сигналом “повітряна тривога” :

•  не панікувати та дотримуватися спокою

• завершити роботу з дотриманням заходів безпеки (вимкнути прилади електроживлення, зачинити двері до кабінету)

• рекомендувати відвідувачам, які знаходяться під час сигналу “повітряна тривога” на прийомі, перейти у місце «захищеного простору» відповідно до правила «2-х стін» або у перейти до тимчасового сховища КНПЮМБЛ ” та чекати відбою повітряної тривоги

• у разі неможливості дістатися тимчасового  сховища  КНП “ЮМБЛ”  перейти у місце “захищеного простору”  відповідно до правила “2-х стін”

• чекати відбою повітряної тривоги

• слухати вказівки керівництва

3. За сигналом звукової сирени «повітряна тривога» Южноукраїнської територіальної громади, працівники, які не виконують свої посадові обов’язки та перебувають за межами території  КНП “ЮМБЛ”, виконують заходи особистої безпеки відповідно до заяв територіальної громади та несуть особисту відповідальність за свою безпеку та життя.

4. Персонал КНП “ЮМБЛ”, який отримав сигнал звукової сирени "повітряна тривога”, рухаючись на робоче місце, переміщується в безпечне місце та очікує відбою повітряної тривоги.

5. Персонал КНП “ЮМБЛ”, який отримав сигнал звукової сирени “повітряна тривога” вдома, повинен прибути на робоче місце згідно свого графіку роботи після відбою повітряної тривоги.

6. Після відбою сигналу “повітряна тривога” працівникам  КНП “ЮМБЛ”,  необхідно повернутися на свої робочі місця та продовжувати свої посадові обов’язки.