Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подяка за гуманітарну допомогу

03.05.2022
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

В цей тяжкий час, кожен українець робить все можливе аби наблизити нашу перемогу над ворогом. І не останнє місце в цій нашій нелегкій боротьбі займають волонтери, благодійники і прості пересічні громадяни країни. В нашій громаді, як виявилось, кожен вболіває за країну та намагається допомогти. 

Окремі слова подяки хочеться вчергове сказати людям, які з перших днів війни не стояли осторонь та допомагали  нашій КНП «ЮМБЛ» не тільки медикаментами та перев’язувальними матеріалами, а й предметами довготривалого вжитку, продуктами харчування, дороговартісним обладнанням, це: Міжнародна асоціація  радіології,  а саме ukrmeds.help та особисто Harro Wiersma та Julie Wiersma, компанії Dunlee/Philips, волонтерів Sebastian та John, що забезпечили доставку із Швейцарії до України, та компанії Mindcraft.ai по організації  доставки по Україні та особисто Олені Босій та Тетяні Волковій за доставку, ГО «Мирне небо», гуманітарному штабу народного депутата України Артема Черноморова, БФ «Берегиня», особисто депутату обласної ради Самчинській Л.Ю., ГО «Побратими України» (Сорокодум Т.), Профспілковому комітету «Південноукраїнської атомної електростанції», БФ «Миротворець» (Форостяний П.Я.), БФ «Релакс», Вінницькій Торгово-промисловій палаті, всім волонтерам, депутатам місцевої ради, які надають допомогу нашому закладу. Ваша допомога неоціненна для нас в такий складний час.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю усіляких гараздів, здоров’я, процвітання, побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Коли такі люди живуть і працюють, то буде жити наша нація українців.

Слава Україні!