Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ІНФОРМАЦІЯ про рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

18.02.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

18.02.2022 відбулося позапланове дистанційне засідання Комісії з порядком денним «Про епідемічну ситуацію із захворюваністю на грип та інші ГРВІ серед населення Южноукраїнської міської територіальної громади та заходи, спрямовані на зниження ризиків під час епідеміологічного сезону з грипу».

Рішенням Комісії:

Поновлено з 21.02.2022 освітній процес в загальноосвітніх школах, міжшкільному навчально-виробничому комбінаті, дитячо-юнацькій спортивній школі, дитячій школі мистецтв за  очною (стаціонарною) формою навчання, за винятком:

- 10-х класів ЮЗШ №3 – навчаються у дистанційному режимі до 25.02.2022 включно;

- 9-х класів ЮЗШ №3 – навчаються у дистанційному режимі до 21.02.2022 включно, до прийняття відповідного рішення з урахуванням епідемічної ситуації;

- 5-х, 8-х, 11-х класів Костянтинівського ЗЗСО – навчаються у дистанційному режимі до 25.02.2022 включно;

- 9-х класів Костянтинівського ЗЗСО – навчаються у дистанційному режимі до 21.02.2022 включно, до прийняття відповідного рішення з урахуванням епідемічної ситуації.

Керівникам ЮЗШ №3 та Костянтинівської ЗЗСО доручено забезпечити моніторинг епідемічної ситуації у класах (потоках) з дистанційною формою навчання.

При зниженні рівня захворюваності через Управління освіти (Сінчук) погодити з оперативним Штабом рішення щодо відновлення освітнього процесу у підпорядкованих закладах за очною (стаціонарною) формою навчання у повному обсязі.

Керівникам закладів освіти, культури, спортивно-оздоровчих та відпочинку доручено поновити вхідний дистанційний температурний скринінг (контроль) учнів (слухачів, відвідувачів тощо) та персоналу підпорядкованих об’єктів.

Також рішенням Комісії заборонено перебування у закладах освіти МТГ сторонніх осіб, які не мають відношення до організації навчально-виховного процесу, окрім осіб, що мають відношення до процесу обслуговування закладу за умови дотримання ними вимог  протиепідемічних заходів.