Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся турнір з міні-футболу серед юнацьких команд

01.02.2022
УСО ВП ЮУАЕС

30 січня в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС відбувся турнір з міні-футболу серед юнацьких команд 2011-2012 р.н. на призи профспілкової організації ДП «НАЕК «Енергоатом».

Участь у змаганнях взяли 8 команд. Прикрасою турніру стала участь команди дівчат з міста Березівка Одеської області, які продемонстрували неабияку майстерність у володінні м’ячем, витривалість, наполегливість та жагу до перемоги !!!

Кожна з команд, прийнявши участь у змаганнях, мала змогу зіграти щонайменше по 3 гри у своїй групі. Після результату проведених матчів у групах було виявлено претендентів на звання чемпіону турніру. Впевнено до фіналу змагань потрапили команда «Дербі» (м. Первомайськ) та команда господарів турніру – СК «Олімп» ВП ЮУАЕС під керівництвом тренера-викладача ВРДтаЮС Яроховича Сергія Павловича.

У напруженій безкомпромісній боротьбі за 1 місце з рахунком 1:0 перемогла южноукраїнська команда!

На фото зліва направо: Фільварченко Роман, Макуха Арсеній, Гуцул Андрій, Воробйов Владислав, Фомицький Олексій, Гладченко Михайло, Стародуб Олександр, тренер-викладач СК «Олімп» УСО Ярохович С.П., Гладкий Кирило, Заєць Олексій, Одольчук Ярослав

В боротьбі за бронзові нагороди турніру команда ДЮСШ смт. Братське з рахунком 5:2  отримала перемогу над командою ДЮСШ смт. Врадіївка.

Підведенням підсумків проведення турніру стало не тільки нагородження кубками та медалями команд-призерів, а й нагородження найкращих гравців у 4 номінаціях.

Найкращим захисником турніру біло визнано гравця южноукраїнської команди СК «Олімп» Олексія Фомицького!

Приз глядацьких симпатій у вигляді солодощів та щирі оплески всіх присутніх вболівальників отримала команда дівчат ДЮСШ  м. Березівка Одеської області!

Адміністрація та тренерсько-викладацький склад СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС висловлює щиру подяку профспілковій організації ДП «НАЕК «Енергоатом» за фінансову допомогу в організації турніру та сподівається  на подальшу підтримку в сфері розвитку дитячого та юнацького спорту!