Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадян! 

21.12.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

 

Якщо Ви маєте бажання надавати соціальні послуги з догляду на професійній основі без здійснення підприємницької діяльності постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №430 «Про затвердження Порядку підготовки та перепідготовки фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності» визначено алгоритм та порядок, яким зазначено наступне.  

 

  • Фізичні особи звертаються за місцем проживання до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад із заявою про включення їх до переліку фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на професійній основі.
  • Після завершення навчання фізична особа отримує довідку, яка надає їй право бути включеній до переліку фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на професійній основі, надавати соціальні послуги з догляду та отримувати компенсацію.

Пройти навчання фізичні особи, які звернуться із заявою до управляння соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, зможуть на базі Миколаївського обласного центру соціальних служб.

За детальною інформацією звертайтеся за адресою: б-р Цвіточний, 9 Южноукраїнський міський центр соціальних служб  або за тел. (05136) 5-96-24.