Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади!

14.12.2021
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з низькою наповненістю транспортних засобів на приміському автобусному маршруту «Южноукраїнськ-Панкратово-Іванівка-Південний Буг», за яким тимчасово здійснюється перевезення пасажирів з 29.11.2021, враховуючи звернення старости Іванівського старостинського округу та т.в.о директора комунального підприємства «Служба комунального господарства», в розклад вищезазначеного маршруту з 11.12.2021 вносяться наступні зміни:

Розклад руху автобусів на приміському маршруті «Южноукраїнськ - Панкратово - Іванівка - Південний Буг» буде здійснюватися щоденно, за графіком:

- з міста: 08-00; 15-20

- з Південний Буг: 9-10; 16-45

у прямому напрямку: вул. Олімпійська «п’ятачок» - пр.Незалежності,6 (в районі АТБ) – пр.Незалежності,13 («Кавунівський хліб») – пр. Незалежності,31 (магазин «Сільпо») – с. Костянтинівка (в районі РЕС) – с. Панкратово – с. Іванівка – Південний Буг.

у зворотньому напрямку: Південний Буг – с. Іванівка – с. Панкратово – с. Костянтинівка (в районі РЕС) – пр. Незалежності,20 (магазин «Альянс») – пр.Незалежності,12 – пр.Незалежності,4 (магазин «Електротовари») – вул. Олімпійська «п’ятачок».

Нагадуємо, що при встановленні доцільності даного маршруту, у подальшому буде оголошений конкурс з визначення переможця - перевізника для здійснення перевезення пасажирів на вищезазначеному автобусному маршруті, відповідно до умов чинного законодавства України.