Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Захід до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

03.12.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Людство, відзначаючи щороку Міжнародний день осіб з інвалідністю, засвідчує цим, перш за все, що для громадян з обмеженими можливостями мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних.

Цього року захід, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, відбувся для вихованців відділення комплексної реабілітації у палаці культури «Енергетик» на підставі договору, укладеного між комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Южноукраїнської міської територіальної громади» та Відокремленим підрозділом «Южноукраїнська атомна електростанція» НАЕК «Енергоатом». Програма, підготовлена творчим колективом палацу культури, була цікавою та насиченою. Діти із задоволенням гралися та танцювали із ляльками – велетнями, затамувавши подих, дивилися виступи своїх ровесників, гралися з мильними бульбашками.

Потішив дітей і солодкий подарунок – ніжний казковий торт, який традиційно надійшов від адміністрації Южноукраїнської атомної електростанції.

Також з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю на благодійний рахунок територіального центру надійшли кошти від приватного підприємця Горєлого Олександра Станіславовича (магазин «Крок»).

Висловлюємо щиру подяку всім, хто з року в рік долучається до справи реабілітації дітей з інвалідністю, хто допомагає реабілітаційній установі як в цей день, так і в інші дні. 

Діти з інвалідністю не вимагають до себе жалю. Вони пристосовуються, як можуть, зі всіх своїх сил. І їм не потрібно щось особливе, а лише можливість жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе звичайними дітьми.