Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

5 грудня - Міжнародний день волонтера

03.12.2021
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера – свято тих, хто за покликом серця, за моральним обов’язком йде на допомогу іншим, не очікуючи на нагороду, усвідомлюючи свою важливу і відповідальну місію.

Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою. 
 

Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну на Сході від зовнішньої російсько-терористичної агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу.

Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. 

Шановні волонтери Южноукраїнсько обєднаної територіальної громади!   Низький уклін вам за те, що об’єднуєте світ та країну заради добрих справ, за відданість та  справжній патріотизм. Нехай кожна людина, якою ви опікуєтеся, буде здорова!