Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Одні скаржаться на недопущення до роботи, другі - на нестачу кисню в легенях

08.11.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

8 листопада перед виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради відбувся мітинг за участю близько ста мешканців міста, що протестували проти вакцинування від Covid-19. Більшість учасників - працівники освіти, відсторонені від роботи згідно з наказом МОЗ № 2153 від 04.10.2021 р., та підприємці, що працюють в сфері торгівлі промисловими товарами.

Майже всі вони проігнорували карантинні заходи - були без масок, не дотримувались безпечної дистанції.

До мітингувальників вийшли міський голова Валерій Онуфрієнко та його заступник Марія Дроздова. Міський голова спілкувався з освітянами та підприємцями більше двох годин. Основна їхня вимога - відновлення права на працю, яке, на їх думку, було порушено. Валерію Онуфрієнку було передано лист з підписами мешканців.

А тим часом робочий день міського голови сьогодні розпочався ще до шостої ранку - негайно потрібно було вирішувати питання постачання медичного кисню, споживання якого значно зросло минулої ночі. Нестача кисню, на жаль, гостро постає перед керівниками міста та КНП “ЮМБЛ” вже багато днів.

До речі, сьогодні Южноукраїнська міська територіальна громада має антирекорд - виявлено 132 нових випадки захворювання на коронавірус, 32 - за вихідні дні, 100 - лише за сьогодні. Серед них - жодної вакцинованої людини.

Пропонуємо до уваги южноукраїнців розмову з завідувачем відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП “ЮМБЛ” Анатолієм Грабовенком, а також деякі відеокадри з реанімації. Відео зроблено 5 листопада 2021 року.