Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Денному центру соціально психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства в нашій громаді БУТИ!

26.10.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Южноукраїнський міський центр соціальних служб відібрано в якості переможця на отримання міжнародного гранту задля реалізації масштабного для нашої громади проєкту зі створення спеціалізованої служби «Денного центру соціально- психологічної підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства та насильства за ознакою статі «з кризовими кімнатами».

Договір про реалізацію проекту між Міжнародною організацією з міграції, яка входить до системи Організації Об’єднаних Націй Представництвом в Україні та Южноукраїнської міською радою щодо проєкту  «Сприяння соціально-економічного розвитку в об’єднаних територіальних громадах шляхом інклюзивного місцевого врядування» за підтримки  USAID  підписано 8 вересня 2021 року.

Згідно з умовами співфінансування  на ремонтні роботи  приміщень, в якому планується облаштувати Денний центр Южноукраїнською міською радою виділено 560 тис. грн. 

Центром укладено договір з підрядником на виконання поточного ремонту. Хронологію з виконання ремонтних робіт будемо спостерігати разом. Наразі, підрядником здійснюються демонтажні, підготовчі роботи.