Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вакцинація проти COVID-19 організованих колективів в Южноукраїнську

07.10.2021
Управління охорони здорові'я Южноукраїнської міської ради

В Україні триває п’ятий етап вакцинації від COVID-19. Щеплення — добровільні й безоплатні. В Южноукраїнську отримати щеплення можна у центрі вакцинації (вул. Паркова 3в, каб. 209, 212)  у будь-який зручний час протягом дня, а також викликавши мобільну бригаду – для організації вакцинації організованого колективу. Попередній запис на щеплення здійснюється по телефонам: (067) 5133693, (063) 2116139, (067) 5134751, 46-4-31.

За інформацією, наданою заступником директора некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнській міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимира Смирнова, 4 жовтня 35 працівників спортивного комплексу «Олімп» ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» колективно вакцинувалися від коронавірусу. Щеплення провели вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech. Керівництво спорткомплексу забезпечило всі необхідні умови для проведення вакцинації, згідно з вимогами МОЗ.

СК «Олімп» - не перший підрозділ ЮУАЕС, де проводилась масова вакцинація працівників від COVID-19. Тиждень тому мобільна бригада медиків побувала в Автотранспортному господарстві підприємства. На черзі – колективи Каскаду ГЕС-ГАЕС, Центрального водо-каналізаційного господарства, Загону відомчої воєнізованої охорони, Оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра». Крім того щоденно в середньому 25 працівників прищеплюються від коронавірусної інфекції в здравпункті атомної електростанції.

Активно організовано вакцинуються від небезпечної хвороби колективи закладів освіти Южноукраїнська. Заявка на виїзд мобільної бригади медиків для щеплення співробітників також надійшла з комунального підприємства «Теплопостачання та водоканалізаційне господарство».

Памятайте, що лише вакцинація та формування імунітету ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя!