Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

World Cleanup Day

29.09.2021
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та об’єднань, соціально відповідального бізнесу проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» проходила 18 вересня 2021 року у більшості регіонів України та в 180 країнах світу з дотриманням карантинних норм та обмежень. Але, у зв’язку із погіршенням погодних умов у цей день, в частині регіонів терміни проходження акції були подовжені.

Наше місто також приєднається до World Cleanup Day. На нараді, проведеній тимчасовою комісією з питань поводження з безхазяйними відходами в межах Южноукраїнської міської територіальної громади за участі заступника міського голови Горностая С.Г. та представників громадської організації «Зелене майбутнє ТГ», було визначено місце проведення зазначеної акції, а саме: територія, прилегла до гаражних кооперативів.

Запрошуємо всіх небайдужих та активних мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади долучитися до акції «World Cleanup Day», яка розпочнеться 02.10.2021 о 10.00 від інфекційного відділення по вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську.

Чекаємо на вас та сподіваємося на значні результати !

Телефони для довідок: відділ екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин - (05136) 5-51-71, (05136) 5-51-90.

Представник ГО «Зелене майбутнє ТГ»  Кондаков Костянтин – (068) 341-88-83.