Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щодо повідомлення RASFF

28.09.2021
Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

До Арбузинського управління Головного управління Держпродспоживслужби  надійшов лист Держпродспоживслужби від 27.09.2021 року «Щодо повідомлення RASFF № 2021.5027 та №2021.5027 fup 1»

Відповідно до повідомлення виявлено Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: SuperDrob S,A., Karczew; місце зберігання:AMP Logistyka, Plonsk, Poland) продукцію надіслано до України у кількості 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», просп. Червоної Калини, 39/31, м. Львів, 79070)

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Про факти виявлення зазначеного товару негайно повідомляти Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу ugukr_dpss@dpssmk.gov.ua