Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація для всіх шанувальників спорту

24.09.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У місті Белград (Республіка Сербія) завершилися перші Всесвітні учнівські спортивні ігри серед спортсменів U 15, участь в яких прийняли більше ніж 2500 спортсменів з 35 країн світу.

Результатом виступу учнівської збірної команди України з 15 видів спорту стало перше загальнокомандне місце!!!

Українські хлопці та дівчата завоювали на цих змаганнях 148 медалей: 69 золотих, 42 срібних, 37 бронзових!

Ми пишаємося тим, що представники м. Южноукраїнська стали також учасниками цього дійства. Вихованці відділу розвитку дитячого та юнацького спорту СК «Олімп» УСО Шульга Микита, Захарченко Олексій та Балог Владислав у складі збірної команди України захищали спортивну честь нашої Держави!

Микита виборов срібло в змаганнях з греко-римської боротьби, Олексій та Владислав досить гідно представили нашу країну в змаганнях зі спортивного орієнтування. Серед 37 учасників на дистанції спринт наші хлопці показали 8 та 10 результат відповідно, увійшовши до десятки найкращих спортсменів світу своєї вікової категорії!

Але найприємнішою новиною для всієї нашої країни та всіх дитячих тренерів Держави стало те, що під час проведення Всесвітніх учнівських спортивних ігор у Сербії було прийнято рішення, що вперше в історії учнівського спорту Україна буде приймати чемпіонат світу серед школярів з футболу та Зимову Всесвітню Гімназіаду 2023!!!

Тож бажаємо всім вихованцям  спорткомплексу «Олімп» та їх тренерам-викладачам наснаги, жаги до перемоги та якісної підготовки до відбіркових змагань щодо участі у Зимовій Всесвітній Гімназіаді 2023, яка є своєрідними Олімпійськими Іграми серед школярів!

І нехай досвід виступів наших хлопців у Сербії стане для всіх юних спортсменів доказом того, що ми з Вами маємо сили змагатися на рівних зі спортсменами усього світу і перемагати! Треба тільки кожен день наполегливо працювати над собою, вірити в себе та довіряти професіоналізму своїх досвідчених тренерів!!!

З повагою та побажаннями миру та добра, зав. ВРДтаЮС СК «Олімп»
Катерина Спанчак