Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Спортивне орієнтування

24.09.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В період з 15 по 20 вересня у місті Вінниця відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях, участь в якому прийняла і южноукраїнська команда вихованців секції спортивного орієнтування СК «Олімп» УСО  ВП ЮУАЕС.

Нові старти нашої команди, і нові перемоги!!!

На дистанції «довгий спринт» серед спортсменок групи Ж-18, за швидкістю та рівнем техніко-тактичної підготовки не було кращих южноукраїнській спортсменці Лілії Овчаренко!

Подолавши цю дистанцію з найкращим результатом, наша спортсменка здобула перемогу та звання чемпіонки України зі спортивного орієнтування!!!

На дистанції «спринт», яку учасниці цієї вікової категорії долали вже 18 вересня, Лілія також піднялася на п`єдестал пошани, зайнявши 3 місце!

Загалом участь у чемпіонаті України прийняли 421 спортсмен з 21 регіону нашої країни.

Нажаль іншим спортсменам нашої команди не вдалося піднятися на сходинки п`єдесталу пошани в особистій першості, але більшість з них продемонструвала досить гідний результат для змагань такого рангу, увійшовши до десятки лідерів:

Кондратевич Максим          – 4 місце        (спринт, група Ч-16)

Кондратевич Максим          – 5 місце        (довгий спринт, група Ч-16)

Кучмій Станіслав                 – 6 місце        (довгий спринт, група Ч-14)

Руснак Максим                     – 8 місце        (довгий спринт, група Ч-14)

Руснак Максим                     – 8 місце        (спринт, група Ч-14)

Мохова Христина                – 9 місце        (спринт, група Ж-18)

Але спорт цікавий не тільки особистими перемогами та рекордами, а й тим, що з малечку він вчить всіх нас об`єднуватися разом заради інтересів команди!  І саме це змогли зробити наші хлопці та дівчата у фінальний день змагань, виборовши 3 місце у командній естафеті серед спортсменів групи MIХ 18 !!!

Вітаємо нашу команду у складі: Кондратевич Максим, Кучмій Станіслав, Мохова Христина, Овчаренко Лілія  з бронзовими нагородами чемпіонату України!!!

Бажаємо спортсменам та їх тренерам-викладачам секції спортивного орієнтування СК «Олімп»  УСО 
Свідніцькій Лесі Григорівні та Бінюк Ірині Володимирівні
нових перемог!

(На фото зліва направо: Кондратевич Максим, Мохова Христина, Овчаренко Лілія, Кучмій Станіслав – бронзові призери чемпіонату України в естафеті MIХ 18