Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Коли ти знову студент!

15.09.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З початком осені нарешті стартував новий етап здобуття знань в «Університеті третього віку». В цьому році першими відкривають двері студентам смт. Костянтинівка два факультети «Історично-краєзнавчий» та «Цікаве дозвілля». Як і годиться студентам, перший дзвоник зустрічали з хвилюванням та планами на майбутнє.

Побажати успіхів у навчанні студентам прийшов староста Костянтинівського старостинського округу Черней Олександр, а потім усі присутні зарядилися позитивом фото-спогадів минулих років навчання за чашечкою теплого й ароматного чаю зі смаколиками в дружній компанії.

Це лише перший крок, що наблизив студентів до цікавого та пізнавального навчального процесу, що поєднає їх на цілий рік спільним цілями та інтересами. Університет третього віку направлений на залучення людей похилого віку до активного соціального життя, набуття ними нових знань. Слухачі не лише навчаються, але і спілкуються, розважаються, змістовно проводять свій час. Більшість студентів не перший рік навчаються в «Університеті третього віку».