Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Футбол

15.09.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

12 вересня м. Первомайськ приймав учасників відкритого обласного турніру з футболу «Спорт – це життя»  серед юнаків 2013 р.н. та молодше.

На футбольному майданчику зі штучним покриттям зустрілися команди Миколаївської, Одеської та Вінницької областей.

Команда юних футболістів СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС під керівництвом тренера-викладача Яроховича С.П., вигравши з рахунком 2:0 у команди ДЮСШ м. Бершадь (Вінницька область), нажаль поступилася команді однолітків ДЮСШ м. Балта (Одеська область).

В запеклій боротьбі за 3 місце наші хлопці зустрілися з командою спортивної школи смт. Піщанка Вінницької області, але програли цей матч з рахунком 2:3, зайнявши 4 місце в турнірній таблиці.

Ці змагання стали першими в житті багатьох гравців нашої команди, тому приємно, що, не дивлячись на програний за бронзові нагороди турніру матч, всі хлопці отримали заохочуючий до нових перемог приз – медалі за участь в змаганнях.

Одними з наймолодших гравців турніру стали саме представники команди СК «Олімп»  – Максимчук Єгор та Кузьо Матвій.  Дуже цікавим фактом є те, що батьки цієї малечі є діючими спортсменами – гравцями футбольної команди  «Автолокомотив», яка гідно представляє наше підприємство – ВП ЮУАЕС – на обласних та Всеукраїнських змаганнях різного рангу.

Все ж таки, що не кажіть, але приємно, що підростає молоде покоління юних футболістів,    батьки яких мають змогу та бажання передати своїм дітям особистий спортивний досвід та повагу і любов до спорту, а саме до його величності футболу!!!

Р.S. Дуже символічним гаслом є назва вищевказаного дитячого турніру з футболу у м. Первомайську – «Спорт-це життя». Тож любіть спорт, любіть життя!!!!!

На фото зліва направо верхній ряд: тренер-викладач СК «Олімп» УСО  Ярохович С.П., Фільварченко Роман, Пугач Денис, Макуха Арсеній, Назаркулов Назар; нижній ряд: Шеремет Матвій, Сливчук Іван, Максимчук Єгор, Кузьо Матвій, Мельник Роман