Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зі Святом знань

02.09.2021
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Ще зовсім недавно ми проводжали випускників 11 х класів із закладів освіти, завершуючи 2020-2021 навчальний рік, а вже сьогодні на їхньому місці стоять випускники 2021-2022 року, а вчорашні першокласники уже зовсім дорослі – вони знають у своїй школі все. Їхнє місце тепер займають майбутні школярі – першокласники, які тримаються за руки батьків і з вірою і надією дивляться на своїх перших учителів. Здається попереду цілий навчальний рік. Багато це чи мало зараз відповісти дуже важко навіть найстаршим учням – майбутнім випускникам. Яким він буде 2021 -2022 навчальний рік, що нового він принесе?

Свято першого дзвоника. В усі заклади освіти завітали гості: міський голова Онуфрієнко Валерій Васильович та його заступники, представники ВП ЮУАЕС та управління освіти. Вітання і багато побажань звучать сьогодні на адресу дітей, педагогів, батьків. Усі вони націлюють освітянські родини на нові досягнення, нові перспективи, нові звершення.
Продзвенів перший дзвінок, який покликав усіх на перший шкільний урок. Для першокласників буде розважальна програма та подарунки, які щорічно готує для них ВП ЮУАЕС, а для випускників останній перший урок в стінах рідної школи, урок прощання з дитинством та освоєнням перших кроків у майбутнє самостійне життя і вибором навчальних закладів, які їх чекають.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка вітає всіх учасників навчально–виховного процесу із Днем знань і початком нового навчального року!

Бажаємо вам міцного здоров'я, миру й добра, благополуччя і родинного тепла!

Прийміть щирі побажання та безмежну вдячність за тепло сердець, терпіння і сумлінність у виконанні високої місії навчання і виховання гідного майбутнього покоління.

Незабутніх миттєвостей життя вам, справжніх відкриттів і досягнень!