Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Святкування 1 вересня у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

01.09.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

1 вересня 2021 року відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Южноукраїнської міської територіальної громади» гостинно відкрило двері для своїх вихованців після літніх канікул. Діти раділи зустрічі як один з одним, так і зі своїми вчителями.

З теплими, щирими словами привітання до дітей звернулася  директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Богачова Олена Анатоліївна. Педагоги Центру дитячої та юнацької творчості приготували для дітей святково – розважальну програму. Після розваги діти зустрілися за святковим столом –чаювали та смакували пиріг від приватного підприємства «Южноукраїнський комбінат харчування».

Колектив відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» щиро дякує всім, хто долучився до творення дитячого свята. Бажаємо миру, злагоди, доброго настрою у кожній родині.