Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нова зустріч - нові проблеми - нові доручення

12.08.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

11 серпня у загальноосвітній школі № 3 відбулась чергова зустріч міського голови та чотирьох його заступників з мешканцями тепер третього мікрорайону. На неї прийшли більше сорока людей. 

На початку спілкування з южноукраїнцями міський голова Валерій Онуфрієнко доповів, що за результатами двох попередніх зустрічей вже складені протоколи, відповідним службам надані доручення та вже є результати - 30 відсотків недоліків усунені.

Тем, з якими мешканці зверталися, було чимало. Ось деякі з них:

наявність вакцини Pfizer у медичних закладах міста;

впорядкування або повна ліквідація вуличної торгівлі;

порушення громадського порядку з боку двох магазинів - “Добрий кошик” та “Авоська” в районі будинку № 10 по вулиці Соборності;

відсутність індивідуальних кабінок у туалетах третьої школи; відсутність спортивного майданчику та аварійний стан малого басейну цієї ж школи;

необхідність облаштування велодоріжок у місті, щоб прибрати велосипедистів з тротуарів;

поновлення автобусного маршруту до лікарні та на міський пляж хоча б у літній період;

видалення або кронування аварійних дерев, коріння яких руйнує дорожні покриття та відмостки;

впорядкування вигулу собак;

недостатність або відсутність освітлення на деяких ділянках мікрорайону тощо.

Чимало питань стосувались діяльності КП ЖЕО, КП СКГ, КП ТВКГ, і перш за все низької температури гарячої води у кранах, ремонту покрівель у деяких будинках, заростей бур’яну тощо.

Частково міський голова та його заступники одразу дали відповіді, абсолютно всі питання, пропозиції, зауваження були зафіксовані, протокол буде оприлюднений найближчого часу та згідно з ним будуть роздані доручення відповідальним структурним підрозділам, підприємствам та службам.