Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч міського голови з мешканцями другого мікрорайону міста

10.08.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Негода не завадила жителям другого мікрорайону прийти на зустріч з міським головою Валерієм Онуфрієнком та його заступниками. Про нинішній стан міста, шляхи вирішення проблем та плани на майбутнє спілкувались в п'ятницю, шостого серпня, більше двох годин. Якщо на попередній зустрічі були переважно особи похилого віку, то цього разу в актовій залі зібрались представники різних поколінь - від молоді до ветеранів.

Міського голову та його заступників запитували про таке:

  • ремонт покрівель житлових будинків;
  • кронування аварійних дерев;
  • пасажирські перевезення на залізничний вокзал та кладовище;
  • встановлення світлофора в районі СК “Олімп”;
  • робота медичних закладів, перебої в роботі сервісу “Поліклініка без черг” тощо.

Під час зустрічі було порушено питання щодо обмеження доступу до споруди колишнього кінотеатру «Луч». З метою уточнення питання перший заступник міського голови Олексій Майборода разом з мешканцем виїхали на місце для обстеження.

Судячи з виступів, для жителів другого мікрорайону тема житлово-комунального фонду є майже такою ж болісною, як і для мешканців першого мікрорайону. Валерій Онуфрієнко та його заступники дали вичерпні відповіді на низку питань, інші записали собі для подальшої роботи.

Присутні запропонували міському голові поновити спілкування з усім містом через телебачення, на що Валерій Онуфрієнко відповів, що надає перевагу живому спілкуванню. Наступна зустріч відбудеться вже 11 серпня у третій школі та почнеться о 18:00.