Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Запрошуємо роботодавців до співпраці!

01.07.2021
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

В рамках реалізації державною службою зайнятості програми європейської допомоги «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», що здійснює підтримку реформи професійно-технічної освіти в Україні та її наближення до реальних потреб роботодавців, на Миколаївщині стартує пілотний проект щодо  інформаційної системи аналізу та прогнозування регіонального ринку праці.  

Його метою є підвищення ефективності забезпечення галузей економіки кваліфікованими трудовими ресурсами, передусім шляхом більш обґрунтованого  формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів.

Опитування ринкоутворюючих підприємств Миколаївського регіону розпочинається з 01 липня поточного року. Фахівці служби зайнятості вже пройшли попередню підготовку та готові надати кваліфіковану допомогу. Просимо Вас посприяти проведенню опитування та надавати відповідну інформацію інтерв’юерам, що звертатимуться до Вашого підприємства.

Ваша участь в опитуванні є дуже важливою для нас, оскільки інформація, отримана в його результаті, допоможе більш якісно та повно забезпечувати кадрові потреби роботодавців та спрямувати бюджетні інвестиції на підготовку найбільш потрібних спеціалістів.

Вдячні за співпрацю заздалегідь.