Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22.06.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся вечір пам’яті «Вічна пам’ять загиблим, вічна шана живим». На захід завітали жителі міста та представники міської ради ветеранів на чолі з головою Вячеславом Громенко.

Зустріч пройшла у форматі музично-театралізованої композиції, яка складалась із театралізованих та хореографічних номерів, віршованих творів, відеоматеріалів, фрагментів тексту спогадів ветерана Другої світової війни Пустовойт Євгенії Лаврентіївни, за участю: учнів Южноукраїнського професійного ліцею, представників громадської організації «Бугогардова Січ» Українського козацтва, викладача фортепіанного відділу дитячої школи мистецтв Анастасії Науменко, клубу спортивного танцю «Натхнення», учасника Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України Лариси Баликіної.

Завершився захід виступом голови міської ради ветеранів Вячеслава Громенко та покладанням квітів до меморіального комплексу Захисників Вітчизни.

Ми маємо пам’ятати всіх, хто став жертвою війни, найжорстокішої війни в історії людства.