Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вболівання за дітей

22.06.2021
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Не секрет, що фінансового ресурсу для вирішення усіх проблемних питань в закладах освіти не вистачало завжди. Дорослішають наші заклади, з’являються нові законодавчі вимоги, а отже більшає і кількість завдань, які необхідно вирішувати. Традиційно, основна доля коштів на утримання закладів і установ освіти виділяється з міського бюджету. Але і від спонсорської допомоги заклади освіти ніколи не відмовлялись.

Тому допомога від ПрАТ «Юженергобуд», яка стає вже системою, в цьому році, як ніколи, доречна і своєчасна. Керівництво товариства не на хвилину не задумується: чи надати її, чи ні? Є можливість – питання вирішуються у найкоротші терміни. Ось і зараз чергова партія будівельних матеріалів була завезена в дошкільний навчальний заклад №3, середню загальноосвітню школу №3, Центр розвитку дитини «Гармонія», Іванівський заклад загальної середньої освіти, які будуть використані на ремонт, як окремих приміщень, так і на підготовку закладів до нового навчального року вцілому.

Адміністрації закладів освіти висловлюють слова вдячності депутату Южноукраїнської міської ради від фракції «Пропозиція» Денису Кравченко та керівнику ПрАТ «Юженергобуд» Дмитру Литвиненку за надану допомогу і розцінює її, як душевне вболівання за наших южноукраїнських дітей.