Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Веселкові барви» для відвідувачів літнього прогулянкового майданчика

17.06.2021
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Фахівці Южноукраїнської міської філії Миколаївського ОЦЗ провели профорієнтаційний захід для відвідувачів літнього прогулянкового майданчика «Веселкові барви» Центру дитячої та юнацької творчості управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Бориса Грінченка. 

Головна мета заходу - розширення інформованості дітей про світ професій, сприяння самопізнанню та професійному самовизначенню.

Знайомство почалося  з екскурсії, під час якої діти мали можливість ознайомитися з роботою секторів філії та  поспостерігати  за процесом обслуговування відвідувачів.

Далі на маленьких відвідувачів чекали різноманітні розважальні заходи профорієнтаційного спрямування, діти взяли участь в інтерактивних, інтелектуальних вправах та іграх, під час проведення яких  мали змогу проявити свою фантазію, поділитися власними мріями про майбутню професію, продемонструвати знання  щодо  світу професій. Вони із задоволенням відповідали  на запитання «Ким хочу бути?» та наскільки важлива професія в житті.

Сподіваємося, що і надалі такі зустрічі будуть бажаними, а практичні поради фахівців служби зайнятості допоможуть дітям обрати у майбутньому ту професію, яка б приносила їм матеріальне та моральне задоволення, а суспільству користь. Ділячись враженням про участь у заході, діти щиро зізналися, що отримали багато нової та корисної інформації, яка дозволила їм розширити  уявлення про світ професій.