Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

29 травня місто Южноукраїнськ відсвяткувало свій день народження!!!

31.05.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Це найкраще місто для кожного з нас!!! Хтось тут народився і провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів свою першу любов, хтось досяг своєї першої перемоги, хто здійснив свою першу заповітну мрію!  

Южноукраїнський міський центр соціальних служб долучився до святкування, була проведена вулична акція «Будьте прикладом для своєї дитини!», під час якої, серед  мешканців міста були розповсюджені повітряні кульки, кулькові  ручки «Допомога поруч!» та акцидентна продукція різноманітно тематики.

Фахівцями із соціальної роботи ЮМЦСС серед мешканців міста проводилась інформаційно - роз’яснювальна робота щодо популяризації здорового способу життя, залучення громадян до створення  сімейних форм виховання: прийомних та патронатних сімей, проводилася профілактична робота з протидії домашнього насильства! 

Дітям було запропоновано намалювати малюнки «Моє любиме місто Южноукраїнськ!»,  дорослі також з задоволенням долучилися до малювання! Різноманітні малюнки на асфальті створили неповторний колаж. Цікавинками для мешканців міста стали виставка з отриманих дитячих малюнків  та  дві локації для фотографування.