Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та відомчого підпорядкування!

13.04.2021
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

В рамках відзначення Всесвітнього Дня охорони праці у 2021 році під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР», департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради звертає Вашу увагу на те, що у 2021 році Міжнародна організація праці акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я (далі БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров'я (БЗР) та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

З метою належного відзначення Дня охорони праці у 2021 році закликаємо Вас розробити і затвердити власні Заходи з урахуванням затвердженого Держпрацею Плану заходів.

 

ПЛАН ЗАХОДІВ із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР»