Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги жителів Южноукраїнської міської територіальної громади!

23.03.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.01.2020 №21 «Про затвердження Порядку безкоштовного забезпечення одягом, взуттям та іншими речами, верств населення, які перебувають в складних життєвих обставинах, у пункті прийому речей, бувших у вжитку, «Одежина» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» зі змінами» передбачено безкоштовне забезпечення одягом, взуттям та іншими речами верств населення, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Право безкоштовного забезпечення  одягом, взуттям та іншими речами, що були у вжитку, поширюється на громадян Южноукраїнської міської територіальної громади, які опинились у складних життєвих обставинах. Безкоштовне забезпечення одягом, взуттям та іншими речами, що були у вжитку, надається відділенням організації адресної натуральної та грошової допомоги комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за потребою. 

Збір речей, що були у вжитку, здійснюється від громадян, громадських та релігійних організацій, благодійних фондів (в тому числі міжнародних), установ та організацій, а також з контейнерів для уживаного одягу, взуття, іграшок.

Забір речей з контейнерів для уживаного одягу, взуття, іграшок проводиться щомісяця у міру наповнення та за потребою відповідним транспортним засобом.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за адресою:

б-р Цвіточний, 4, кабінет №3, або за телефоном 5-55-37.