Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги жителів Южноукраїнської міської територіальної громади!

23.03.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Відповідно до додатку 6 рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 16.04.2020 №127 «Про затвердження Порядків використання коштів міського бюджету на виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2018- 2022 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 № 926 у новій редакції» передбачено забезпечення малозабезпечених громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, осіб які опинились в скрутній життєвій ситуації, гарячим харчуванням та продуктовими наборами (далі – забезпечення натуральною допомогою).

Право на забезпечення натуральною допомогою поширюється на громадян Южноукраїнської міської територіальної громади, вимушених переселенців із району проведення антитерористичної операції,  та осіб без визначеного місця проживання і роду занять, які залишилися без коштів на існування.

Продуктовими наборами один раз на місяць забезпечуються за зверненням особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, але не більше 6 місяців на рік.

Гарячим харчуванням один раз на день (окрім вихідних) забезпечуються за зверненням особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, але не більше 6 місяців на рік.

Особи без визначеного місця проживання і роду занять, які залишились без коштів на існування, у разі їх виявлення або їх особистого звернення забезпечуються натуральною допомогою відповідно до виявленої потреби.

Для отримання натуральної допомоги необхідні наступні документи:

заява громадянина;

копія паспорта (за наявності);

копія довідки внутрішньо переміщеної особи (для вимушених переселенців);

акт обстеження матеріально-побутових умов проживання громадянина.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за адресою:

б-р Цвіточний, 4, кабінет №3, або за телефоном 5-55-37.