Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Виїзна робоча нарада

18.03.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

17.03. 2021 з метою огляду наявних вільних комунальних приміщень, в яких  можна було б облаштувати  «кризові кімнати», зокрема денного центру для постраждалих осіб від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі відбувся виїзд заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Сіроуха  та Марії Дроздової за участю директора Южноукраїнського міського центру соціальних служб Алли Дизик, представника департаменту інфраструктури та містобудування  Андрія Лопушенка та  спеціаліста КП ЖЕО.

У лютому місяці поточного року міським головою Валерієм Онуфрієнко підписано розпорядження «Про створення робочої групи з розгляду питання доцільності створення та облаштування центру соціальної підтримки» №31-р.

Упродовж місяця Юрієм Сіроухом та ініціатором розвитку соціальної мережі в місті директором міського центру соціальних служб Аллою Дизик, учасниками робочої групи проводиться значна  підготовча робота, в т.ч.  й по  залученню  інвестицій  для реалізації даного проєкту.