Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День клієнта

01.03.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

2021 рік розпочався заходами, що мають допомогти мешканцям селища Костянтинівка, села Іванівка, Панкратове і Бугзьке усвідомити свою причетність до южноукраїнської міської територіальної громади.

З метою популяризації соціальних послуг, які надає Южноукраїнський міський центр соціальних служб щороку проводиться інформаційний захід «День клієнта».  Задля широкого охоплення населених пунктів, що увійшли до Южноукраїнської міської територіальної громади, директором Центру Аллою Дизик  було відвідано Іванівський та Костянтинівський старостинські округа. Під час візиту старості Чернію Олександру Костянтинівського старостинського округу, адміністрації Костянтинівської та Іванівської шкіл було надано інформацію щодо пріоритетних напрямків діяльності ЮМЦСС, форм та методів роботи,  інформаційно-просвітницька література різноманітної тематики, контактні телефони установи.

В реагування на отримані повідомлення про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах фахівцями із соціальної роботи здійснюється їх відвідування,  проводиться робота на подолання/мінімізацію СЖО в цих сім’ях.