Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців громади!

08.02.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

В січні 2021 року благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Сотні друзів для дітей» розпочала проведення всеукраїнського онлайн конкурс «Ми талановиті».

Метою конкурсу є виявити, підтримати та допомогти розвивати таланти дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, також привернути увагу суспільства, сформувати атмосферу для плідної взаємодії між досвідченими дорослими та талановитими дітьми та молоддю.

До участі запрошуються діти з прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, патронатних сімей, сімей опікунів/піклувальників, та з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Конкурс має декілька етапів, в тому числі онлайнових відбіркових, в ході яких буде визначено 7 фіналістів, а на заключному етапі переможець матиме змогу отримати оплату навчання в сфері таланту.

За більш детальною інформацією бажаючі можуть звернутися до Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,

за адресою: бр.Цвіточний, 9 та за телефоном: 5-96-24