Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зі святом Святого Хрещення!

19.01.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

19 січня ми відзначаємо третє й завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу – свято Богоявлення (Водохреща  або Йордан), яке знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.

З року в рік, протягом  уже не одного століття, люди чекають цього дня, щоб спокутувати свої гріхи, очистити душу каяттям та оновити її для подальших звершень.

   Цей день пов`язують із сподіваннями на краще майбутнє, на духовне відродження. Хрещення, хоча інколи ми цього навіть не усвідомлюємо, є знаменною віхою, знаком початку нового життя.

У ці доленосні для нашої держави часи нам дуже потрібно єднання і порозуміння, непохитна віра у вічні цінності добра, милосердя, любові.

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаю всім духовного зростання, любові до Бога і до ближнього, доброго здоров`я, мудрості, миру і спокою, порозуміння, тепла і добра, натхнення і нових творчих звершень на благо своєї родини, нашого міста  та всієї України.

Зі святом Святого Хрещення!

З повагою
Міський голова                         
В. Онуфрієнко