Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про проведення заходів в рамках  Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства»

14.12.2020
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Всеукраїнська  щорічна акція «16 днів проти насильства» — це нагода ще раз нагадати громадськості про існування проблеми насильства  в  суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх його форм.   Южноукраїнським міським  центром соціальних  служб для сім’і дітей та молоді було проведено:

  • Міжвідомчу робочу нараду по  взаємодії суб’єктів соціальної роботи за участю  представників соціально - психологічних служб навчальних й дошкільних закладів міста  з метою попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.
  • В рамках класної години  у  6-Б класі ЮЗОШ № 1 ім. Захисників Вітчизни проведено заняття з елементами тренінгу для учнів на тему: «Ми за життя без насильства». 
  •  Для учнів 8-А класу ЮЗОШ № 1 ім. Захисників Вітчизни проведено заняття на тему: «Способи протидії агресії насильству в підлітковому середовищі».
  • Упродовж акції фахівцями із соціальної роботи розповсюджено різноманітну друковану  продукцію: листівки  - 400 шт., закладини для підручників – 2000 шт., плакати «Зупини насильство» - 4шт., кулькові ручки – 80 шт., браслети «Мій вибір – здоровий спосіб життя» - 50 шт.
  •  Директор  ЮМЦСССДМ прийняла участь у  радіопередачі  «Радіодень. Миколаїв» на тему: «Протидія насиллю. Очікування та реальність».