Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Серпнева зустріч освітян

26.08.2020
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Традиційно старт кожному навчальному року дають серпневі зустрічі освітян.  Так 25 серпня 2020 року в актовій залі ЮЗШ № 2 відбулася серпнева конференція, яка зібрала разом усіх педагогів міста.  

Організатором заходу виступило управління освіти Южноукраїнської міської ради.
Участь у конференції взяли близько 120 осіб, серед яких педагогічні працівники  навчальних закладів міста, представники батьківської громадськості, профспілок, місцевої влади.

Серед почесних гостей конференції були міський голова Пароконний В.К., заступник міського голови Мустяца Г.Ф., директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Удовиченко О.О., голова міськпрофради працівників освіти Майстренко С.І.,  ветеран Другої світової війни Горєлова А.В., голова Ради ветеранів ВП ЮУ АЕС Сідоров М.О.

У рамках серпневої конференції увага була акцентована на питаннях розвитку дошкільної, загально–середньої та позашкільної освіти у 2019- 2020 навчальному році та завданнях на наступний навчальний рік. Пленарну частину розпочав  начальник управління освіти Сінчук Ю.М., який проаналізував результати діяльності управління освіти та навчальних закладів міста щодо основних здобутків освітньої галузі за попередній рік, виокремив завдання щодо реформування освітньої галузі міста в умовах Нової української школи на 2020-2021 навчальний рік.  Привітав педагогів міста з новим навчальним роком міський голова В.К. Пароконний. Віктор Кирилович зазначив, що вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Він зауважив, що міська влада буде і на далі допомагати створювати належні умови для роботи педагогів та навчання дітей.

З вітальним  словом  виступила директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Удовиченко О.О. Очільниця департаменту подякувала учителям за плідну працю й вручила сертифікати на отримання кабінетів фізики для ЮЗШ №3 та географії для         ЮЗШ  №4.

Яскравим завершенням заходу стала церемонія нагородження кращих освітян міста за підтримки міської профспілки  відзнаками  управління освіти, міської ради, департаменту освіти і науки та грамотами обласної ради.

Серпнева конференція дала старт новому навчальному року.