Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Рік 2020 – перше півріччя нашого міста, яке воно?

16.07.2020

Першочергові плани розвитку і утримання міста скориговано вірусною небезпекою. Місто проходить цей іспит, готується до можливих нових хвиль атаки коронавірусу COUID – 19. Бюджет міста надав всі потрібні кошти в захист медичних працівників та хворих на цю небезпечну хворобу, при цьому міська рада не забуває і про інші потреби наших лікарень та мешканців міста. На сьогодні з міста зняті раніше накладені карантинні обмеження. Місто йде по своєму шляху його розвитку попри строкатість думок і різних вигадок його недоброзичливість.

Ми маємо плани активізувати вдосконалення медичного, освітянського та соціального обслуговування мешканців територіальної громади через підтримку потрібних коригувань у відповідні місцеві програми та підтримати назрілі зміни до державних програм цих важливих проектів для нас всіх.

В ДІМГ відбувся прикрий збій в ремонті дитячого садку «Казка», наразі працює відповідна комісія та правоохоронні органи. Департамент інфраструктури міського господарства здійснює черговий захід на ремонт ДНЗ-8. Бажаний ремонт 3-го поверху інфекційного відділення КНП «ЮУМЛ» не дозволяє здійснювати Державна установа «Миколаївськй обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» до остаточної виписки хворих.

Сесія міської ради прийняла бюджет на друге півріччя 2020 року, але не стала розглядати ретельно підготовлені проекти виведення важливого для мешканців міста КП ТВКГ з його боргів до АЕС ДП НАЕК «Енергоатом», депутати вважають, що банкрутство цього підприємства, це краще рішення. Та тут є великий сумнів, надані потрібні доручення, досліджуються наслідки.

Разом з тим у міської ради є всі можливості прийняти рішення, які стосуються тарифного захисту містян і  мешканців (ОТГ) при споживанні ними житлово-комунальних послуг, Як саме? Це вже спланована робота по модернізації КП ТВКГ через його «кредитно-банківську модернізацію» без прямого залучення коштів міського бюджету, яка дасть можливість покращити розрахунки з АЕС та реально знизить тарифи на комунальні послуги.

Вчора 14.07.2020 року Верховна Рада Україна визначила, що 25 жовтня цього року місцевим виборам бути, сьогодні ВРУ визначається, якими вони будуть по суті здійснення вибору громадянами України!?

За всіх об’єктивних обставин і вимушених втрат міського бюджету місто ремонтується і не забуває про його чисельні потреби. В наступному фото рядку ми побачимо, як проходить цьогорічна кампанія відновлення наших вулиць, тротуарів, місць відпочинку та занять спортом.  На цьому наша робота по утриманню та розвитку міста не обмежується. Дивимось окремі ділянки ремонтів і розбудови міста в першому півріччі цього року. Далі буде.

Виконавчий комітет міської ради