Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ДО ТАРИФІВ ЩЕ ДАЛЕКО

03.07.2020

ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради 03.07.2020 розглядав питання «Про розгляд та погодження річних планів відокремленого підрозділу «Южно - Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2020 рік» та «Про розгляд та погодження річних планів комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» на 2020 рік».  Мета розгляду цих питань: знати економіку і техніку, за якими готуються комунальні послуги. Це важлива робота, яку потрібно виконувати. При їх розгляді міський голова та  його  заступник з питань діяльності виконавчих органів  ради  Кольчак О.М., перший заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф. підписали застереження при голосуванні за питання першого та питання другого порядку денного засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради і проголосували «За».

Сутність вказаних планів полягає в тому аби досконало перевірити плани підприємств (АЕС, КП ТВКГ) з тим, що коли дійде черга до розгляду тарифів на комунальні послуги, потрібно бути готовими оцінити їх техніко-економічну обґрунтованість.

За вказані плани не голосували (утримались) члени виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради: Головченко І.В., Дзюбенко Л.П., тому рішення не було прийнято. Вбачаю, в неголосуванні Головченко І.В. та Дзюбенко Л.П. за ці  питання, певну «заполітизованість» їхньої позиції.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради стояв і буде стояти на обґрунтованому тарифному захисті територіальної громади міста Южноукраїнська.

 

 

Міський голова                       В.К.  Пароконний