Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Міжнародний день захисту дітей у музеї

29.05.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Щорічно 1 червня в Україні та світі відзначається одне з найстаріших міжнародних свят – день захисту дітей, покликаний привернути увагу світової спільноти до захисту прав дітей усієї планети.

Про історію та значення цього дня для життя кожної дитини дізнавались вихованці КЗ "Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради", діти воїнів загиблих під час антитерористичної операції на сході України, а також всі охочі,  які завітали до Южноукраїнського міського історичного музею 29 травня. Для маленьких гостей був проведений цікавий майстер клас «Біле латаття». Малеча власноруч створила казкову німфею - єдину рослину, яка мільйони років без будь-яких морфологічних змін існує у флорі України. А ще лілея - міжнародний символ скаутів, про це діти дізнались з пізнавального мультфільму «Книга-мандрівка. Україна». По закінченню юні відвідувачі музею мали можливість сфотографуватись на згадку та поласувати солодощами.

 Дуже хочеться, щоб діти у всьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували тепло і ласку, адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій!