Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні южноукраїнці!

01.05.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на  1 травня кількість захворівших на COVID-19  в місті Южноукраїнську становить 15 осіб, в тому числі за останню добу було встановлено 11 нових випадків  захворювання та  до 60 контактних осіб.

При цьому, на вулицях міста, дитячих майданчиках збільшилась кількість  людей, в тому числі з дітьми, які не дотримуються карантинних заходів.

Під час рейду 1 травня за участю представників органів місцевого самоврядування та поліції в крупних мережевих об’єктах торгівлі «Сільпо», АТБ та магазині «Ліза»  зафіксовані порушення карантинних заходів: не контролюється одночасна кількість  відвідувачів магазинів, не робиться скринінг температури тіла людей на вході в магазин, не дотримується соціальна дистанція між покупцями тощо.

Адміністрацію об’єктів торгівлі попереджено, що у разі, якщо ситуація щодо дотримання карантинних заходів не покращиться, буде ставитись питання щодо їх закриття.

Є дозвіл Кабінету Міністрів України і з 1 травня в місті почали працювати продовольчі ринки. Контроль за дотриманням карантинних обмежувальних заходів на ринках, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря, здійснюють представники держпродспоживслужби. У разі виявлення порушень, ринки будуть закриті.

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради