Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні працівники, роботодавці, колеги!

28.04.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники, роботодавці, колеги!

Приміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці!

Найвищі цінності – це життя і здоров’я людини. І їх захист потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо, при виконанні службових обов’язків.

Основною метою державної політики в сфері охорони праці є збереження життя, здоров’я і працездатності громадян у процесі їх трудової діяльності.

Робота у сфері охорони праці вимагає постійного контролю, спрямованого на те, щоб людина, яка прийшла на виробництво, була захищена та впевнена, що стан устаткування, яке використовується – безпечний, і що на підприємстві роботодавцем робиться все необхідне, щоб виключити можливість нещасного випадку або аварії.

З нагоди свята щиро бажаємо усім працівникам галузі та фахівцям, які безпосередньо слідкують за безпекою праці міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги до праці, здійснення всіх Ваших найзаповітніших задумів. Нехай вони завжди знаходять розуміння і підтримку в серцях людей, а ваша життєва енергія, мудрість та ділові якості примножують трудові здобутки нашої країни.