Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні Южноукраїнці!

23.04.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України №11 від 21.04.2020, з метою протидії короновірусної хвороби  (СOVID -19) в місцях перебування масового скупчення людей, рекомендовано закрити для відвідування кладовища на період проведення поминальних днів.

Поминальний тиждень припадає на період введених обмежувальних заходів через коронавірус. Уряд продовжує карантин до 11 травня. Таким чином відвідування кладовища вважатимуться порушенням. 

Нагадуємо, що порушники будуть притягнені до відповідальності відповідно до Кодексів законів про адміністративну та кримінальну відповідальність. 

Кладовища в місті буде відкрите лише для церемонії поховання, за умови дотримання протиепідемічних правил, зокрема участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метра.

Утримайтесь від відвідування кладовищ в період карантинних заходів, давайте вшануємо пам’ять наших предків і родичів трохи пізніше, а сьогодні не будемо наражати на небезпеку себе та рідних!